Τί είναι τα ψηφιακά παιχνίδια

Με την έννοια ψηφιακό παιχνίδι , εννοείται το παιχνίδι που περιλαμβάνεται σε (Ελληνικό) λογαριασμό του PSN .
Εσεις αγοράζετε το λογαριασμό καθώς και το παιχνίδι και όποιο άλλο υλικό ή DLC ανήκει στο λογαριασμό.
Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί απο το Maxplay , και τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί επίσης απο το Maxplay και μεταπωλούνται σε εσάς μαζί με το λογαριασμό.
Αφού προσθέσετε τον νέο λογαριασμό (νέο χρήστη) στην κονσόλα σας καταχωρώντας το email και τον κωδικό πρόσβασης που θα λάβετε κατα την αγορά, κατεβάζετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας και μπορείτε να το πέζετε με όποιο λογαριασμό θέλετε , είτε με το δικό σας λογαριασμό , είτε με το λογαριασμό που αγοράσατε , είτε online είτε offline, και όταν θελήσετε μπορείτε να επιστρέψετε στο Maxplay το λογαριασμό με το παιχνίδι, λαμβάνοντας επιστροφή το 50% της αξίας που πληρώσατε , είτε σε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Paypal , είτε ως έκπτωση στην αγορά του επόμενου παιχνιδιου , αναλόγως οτι εσείς επιλέξετε!
Παρακαλώ ενημερωθείτε στο σύνδεσμο αυτό https://maxplay.gr/oroi-xrisis-pexnidion/, για την λεπτομερή λειτουργία των ψηφιακών παιχνιδιών.

Σημαντική διευκρίνηση : Όσα παιχνίδια αναφέρονται ως παιχνίδια PS4 , ενδέχεται να έχουν λάβει δωρεάν αναβάθμιση για το PS5 παρά το ότι αναφέρονται ως PS4 παιχνίδια (όπως για παράδειγμα το Odyssey ή το Rainbow six κλπ). Στα εξώφυλλα ,τα παιχνίδια εμφανίζονται σύμφωνα με την αρχική τους κυκλοφορία και όχι αναλόγως με το αν εχουν αναβαθμιστεί για PS5.