Στο Maxplay έχουμε θέσει κάποια βασικά στάνταρ που τα τηρούμε απαρέγκλιτα και τα παρέχουμε εγγυημένα σε κάθε πελάτη μας σε αντίθεση με άλλα καταστήμτα του είδους που δεν θα έλεγα οτι πληρούν όλα αυτά τα στάνταρ.Αυτά είναι :


Μέγιστη ασφάλεια απο αξιόπιστη εμπορική πηγή

Προφανώς οι gamers απο Ελλάδα έχουν τη μέγιστη ασφάλεια όταν ψωνίζουν απο έναν ιστότοπο όπως το Maxplay που δεν είναι κάποιο marketplace του εξωτερικού όπου σε αυτά όπως ξέρουμε πωλούνται προιόντα αμφιβόλου προέλευσης ακόμα και απο ιδιώτες που είναι κρυμένοι πίσω απο ένα ψευδώνυμο, αλλά είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει σε εμπορική εταιρεία η οποία κάνει τις πωλήσεις η ίδια, και αγοράζει τα προιόντα απευθείας και μόνο απο την Σόνυ Ελλάδος με τιμολόγιο, η υποστήριξη των πελατων γίνεται στην Ελλάδα και τηλεφωνικά, και υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον πελάτη.

Άμεση εξυπηρέτηση και εγγύηση.

Στο Maxplay η εξυπηρέτηση είναι άμεση.Αμέσως μόλις κάνετε την πληρωμή σας, η φωτοτυπία της κάρτας που αγοράσατε εμφανιζεται στην οθόνη της πληρωμής.
Επίσης αποστέλλεται αυτόματα και στο email σας για να εχετε αντίγραφο ασφαλείας.Σε κάθε περίπτωση βεβαίως μπορούμε να την αποστείλουμε ξανά στο email σας εφόσον μας το ζητήσετε.

Χωρίς λογαριασμούς και χάσιμο χρόνου

Απο τη στιγμή που η τράπεζα του Paypal μας στέλνει αυτόματα τα στοιχεία του πελάτη (δηλαδή όνομα, τηλέφωνο, email , και διεύθυνση) σε κάθε συναλλαγή, θεωρουμε οτι είναι χωρίς νόημα να ζητάμε απο τον πελάτη να δημιουργήσει και λογαριασμό σε εμάς για να καταχωρίσει τα ίδια στοιχεία που ήδη γνωρίζουμε.
Κατι τετοιο μόνο ταλαιπωρία προσθέτει στο χρήστη και ξοδεύει το χρόνο του.Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη μας, και θέλουμε να εξυπηρετείται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο χωρις ταλαιπωρία. Ετσι στο Maxplay δεν θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε λογαριασμους όπως κάνουν άλλα sites του εξωτερικού αλλά σας εγγυάται οτι θα εξυπηρετηθείτε εύκολα και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Οι πιο φτηνές τιμές

Στο Maxplay έχουμε θέσει ως στόχο να παρέχουμε τα προιόντα της Σόνυ κατά το δυνατόν στις φτηνότερες τιμές συγκριτικά με άλλα καταστήματα παγκοσμίως.
Αυτό μεχρι σήμερα το καταφέρνουμε επιτυχώς και εύχομαι οτι θα συνεχίσουμε να το καταφέρνουμε και στο μέλλον. Φίλοι και φίλες, αας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε το Maxplay 🙂 !

ps plus greece , ps plus 12 μήνες , ps plus 3 μήνες , ps plus 12 μηνες , ps plus 3 μηνες , psn cards greece , ps4 cards , προπληρωμένες κάρτες psn , συνδρομές Playstation Plus , συνδρομές Playstation, greek psn cards, psn cards, καρτες