Τώρα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλη την γκάμα των παιχνιδιών του Maxplay, με μόνο 4.50 ευρώ για έναν μήνα !
Πως λειτουργεί. Μόλις ολοκληρώσεις την πληρωμή σου στείλε ένα μήνυμα στο email της επικοινωνίας ή κάλεσέ μας στο κινητό που υπάρχει στην αρχική σελίδα (λειτουργεί όλο το 24ωρο) , και ενημέρωσε μας για ποιο παιχνίδι θέλεις να σου στείλουμε απο τη λίστα που θα βρείς εδώ.
Σημειοτέον οτι μπορείς να πέξεις μόνο τα παιχνίδια που δεν εμφανίζουν μήνυμα “Εξαντλημένο “.
Στη συνέχεια, σου στέλνουμε στο email το λογαριασμό του παιχνιδιού ώστε να τον καταχωρίσεις στην κονσόλα και να πέξεις το παιχνίδι.
Εαν μετά απο κάποιες μέρες θες να αλλάξεις παιχνίδι, στείλε μας μήνυμα ή τηλεφώνησέ μας ώστε να σου στείλουμε όποιο άλλο θέλεις απο την διαθέσιμη λίστα με τον ίδιο τρόπο.
Το μόνο που θα χρειαστούμε απο εσένα, είναι να μας δώσεις τον κωδικό πρόσβασης του προηγούμενου παιχνιδιού που στείλαμε (εαν τον έχεις αλλάξει) ώστε να μπούμε στο λογαριασμό και να αλλάξουμε τον κωδικό για να μπορούμε να το δώσουμε σε άλλο μέλος του Maxplay.
Μόλις κάνουμε την αλλαγή του κωδικού , σου στέλνουμε στο email τα στοιχεία πρόσβασης για το επόμενο παιχνίδι που επέλεξες.
Μπορείς κάθε φορά να έχεις ένα μόνο παιχνίδι στην κατοχή σου απο τη λίστα μέχρι να λήξει η συνδρομή, όμως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πέξεις όλα τα παιχνίδια.
Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέχρι να λήξει η μηνιαία συνδρομή σας . Στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε, θα πρέπει να αγοράσετε εκ νέου τη συνδρομή για έναν μήνα.

Τρόπος πληρωμής

wait...