Το Maxplay είναι ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε απο την εταιρεία Dataplus Ltd με σκοπό την εμπορία ψηφιακών προιόντων αποκλειστικά για το Playstation Network.
Εναι σε πλήρη λειτουργία απο το έτος 2014 , όταν και η Σόνυ αποφάσισε να μπει  στο χώρο της πληρωμένης ετήσιας συνδρομής Playstation Plus .
Ετσι το Maxplay ήρθε να καλύψει μια ανάγκη των παικτών του PSN , αυτή της άμεσης προμήθειας συνδρομής και προπληρωμένης κάρτας σε όλο το 24ωρο αυτόματα και σε χαμηλότερη τιμή απο την ονομαστική.
Ο ιστότοπος γρήγορα έγινε γνωστός στην Playstation κοινότητα, αγαπήθηκε ,  προβλήθηκε και προτάθηκε απο τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πολύ αξιόπιστη πηγή για άμεση προμήθεια των καρτών της Σόνυ και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή.
Όπως για παράδειγμα το λινκ που βλέπετε στο www.ps4forums.gr το οποίο είναι ενεργό με συζητήσεις απο το 2014 μέχρι σήμερα που μου παραχώρησαν οι διαχειριστές του φόρουμ (στους οποίους και είμαι ευγνόμων για την βοήθεια τους και τους συγχαίρω για την δημιουργία του φόρουμ που πρόσφερε μεγάλα οφέλη στην Playstation κοινότητα) για την προβολή του καταστήματος και την συζήτηση με τα μέλη της Playstation κοινότητας και την καταγραφή της εμπειρίας τους απο τις αγορές, τις προτάσεις τους κλπ.
Έκτοτε το Maxplay συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παρέχει αυτά τα είδη στην αγορά, σε χαμηλή τιμή, προμηθευόμενο πάντα τα προιόντα απευθείας και μόνο απο τη Sony Hellas.