Καλώς ήλθατε στην νέα υπηρεσία αγοράς και επιστροφής ψηφιακών παιχνιδιών.
Με την έννοια ψηφιακό παιχνίδι , εννοείται το παιχνίδι που περιλαμβάνεται σε (Ελληνικό) λογαριασμό του PSN .
Εσεις αγοράζετε το λογαριασμό καθώς και το παιχνίδι και όποιο άλλο υλικό ή DLC ανήκει στο λογαριασμό.
Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί απο το Maxplay , και τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί επίσης απο το Maxplay και μεταπωλούνται σε εσάς μαζί με το λογαριασμό.
Όλα τα παιχνίδια είναι Ελληνικά. Αυτό σημαίνει οτι έχετε τα προνόμια των ελληνικών παιχνιδιών όπως οι ελληνικές μεταγλωτίσεις ή μπορείτε ανα πάσα στιγμή να τα αναβαθμίσετε εφόσον το επιθυμείτε με την ελληνική πιστωτική κάρτα (για παράδειγμα αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο έξτρα DLC για το παιχνίδι).
Αφού προσθέσετε τον νέο λογαριασμό (νέο χρήστη) στην κονσόλα σας καταχωρώντας το email και τον κωδικό πρόσβασης που θα λάβετε κατα την αγορά, κατεβάζετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας και μπορείτε να το πέζετε με όποιο λογαριασμό θέλετε , είτε με το δικό σας λογαριασμό , είτε με το λογαριασμό που αγοράσατε , είτε online είτε offline.
Όταν τερματίσετε το παιχνίδι ή δεν το θέλετε άλλο, μπορείτε να επιστρέψετε στο Maxplay το λογαριασμό με το παιχνίδι, λαμβάνοντας επιστροφή το 50% της αξίας που πληρώσατε , είτε σε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Paypal , είτε ως έκπτωση στην αγορά του επόμενου παιχνιδιου , αναλόγως οτι εσείς επιλέξετε.
Η εγγυημένη επιστροφή 50%, ισχύει εφόσον επιστρέψετε το παιχνίδι, μέσα σε ένα έτος απο την ημερομηνία αγοράς.
Για επιστροφές που γίνονται μεταγενέστερα του ενός έτους, το Maxplay αν και θα προσπαθήσει να κρατήσει την τιμή επιστροφής στο 50% της αξίας που πληρώσατε, αυτό δεν είναι εγγυημένο και θα εξαρτάται απο την ισχύουσα τιμή του παιχνιδιού στην εκάστοτε στιγμή.
Η επιστροφή του παιχνιδιού γίνεται, απλώς γνωστοποιώντας στο Maxplay τον κωδικό προσβασης στο email του λογαριασμού, ώστε το Maxplay να μπορεί να τον αλλάξει , και τότε το προφίλ, περνάει ξανά στην ιδιοκτησία του Maxplay και εσείς λαμβάνετε επιστροφή το 50% της αξίας που πληρώσατε για το παιχνίδι. Εφόσον επιλέξετε να λάβετε έκπτωση, θα λάβετε εναν εκπτωτικό κωδικό που πληκτρολογείτε κατά την αγορά του επόμενου παιχνιδιού ώστε να σας γίνει η μείωση της τιμής του.
Για παράδειγμα, οταν αγοράσετε ένα παιχνίδι στα 20 ευρώ, αυτό σημαίνει οτι το παιχνίδι στην πραγματικότητα θα έχει κοστίσει σε εσάς μολις 10 ευρώ εφόσον το τερματίσετε ή δεν το θέλετε άλλο και το επιστρέψετε !
Ετσι δεν θα γεμίζει το προφίλ σας με παιχνίδια που δεν χρειάζεστε άλλο και θα κάνετε σημαντική εξοικονόμιση χρημάτων .
Το ψηφιακό παιχνίδι με λογαριασμό, εiναι παρόμοιο με το παιχνίδι σε δισκάκι.Δηλαδη το ψηφιακό παιχνίδι , όπως συμβαίνει και με το δισκάκι, δεν συνδέεται με τον κύριο λογαριασμό σας , και ειναι αποσπώμενο απο την κονσόλα . Η εγκατάσταση στην κονσόλα γινεται ψηφιακά και με download και οχι απο το πορτάκι όπως γίνεται με το CD.
Το σύστημα ανταλλαγών στη σελιδα του Maxplay, ειναι παρόμοιο με τις γνωστές ανταλλαγές που κάνουμε σε μεταχειρισμένα CD στα καταστήματα, μόνο που εδώ υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, οπως το οτι δεν έχετε το φοβο να πάρετε κάποιο μεταχειρισμενο CD που μπορεί να έχει γρατζουνιστεί και να μην πέζει στην κονσόλα σας, ή να χαλάσει αργότερα.
Επισης γνωρίζετε εκ των προτέρων την έκπτωση που θα έχετε, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις αγορές σας.
Το μόνο το οποιο θα πρέπει να προσέξετε , ειναι να φυλάξετε σε ασφαλές μέρος τα στοιχεία σύνδεσης στο λογαριασμό για να μην τα χάσετε, για αυτο σας προτείνουμε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σε 2 ή σε 3 διαφορετικά σημεία για να είστε σίγουροι οτι δεν θα χαθούν.