Καλώς ήλθατε στο Maxplay.Σε αυτό το χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε άμεσα και με ασφάλεια συνδρομές, και προπληρωμένες κάρτες Sony για το πορτοφόλι στο Playstation Network , καθώς και παιχνίδια Playstation σε ψηφιακή μορφή , τα οπολία μάλιστα όταν δεν τα χρειάζεστε άλλο, έχετε τη δυνατότητα να τα επιστρέψετε στο Maxplay , λαμβάνοντας επιστροφή το 50% της αξίας που πληρώσατε για να τα αγοράσετε.
Σκοπός μας είναι να διαθέτουμε τα προιόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να συνδυάζουμε την ασφαλή εξυπηρέτησή σας με την ταχύτητα και την αυτοματοποιημένη λειτουργία.
Ετσι οταν χρειαστείτε καρτες Playstation Network της Sony ή παιχνίδια σε συμφέρουσα τιμή , σκεφτείτε απλά.Σκεφτείτε το Maxplay 
Στην ενότητα Πως λειτουργεί μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση της συναλλαγής σας και την άμεση παραλαβή του προιόντος.
Αν παρόλα αυτά έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας με έναν απο τους τρόπους που θα βρείτε στην ενότητα Επικοινωνία στο κάτω μέρος της σελίδας.Ευχαριστούμε που επιλέγετε το Maxplay !