Τί είναι τα ψηφιακά παιχνίδια

Με την έννοια ψηφιακό παιχνίδι , νοείται το παιχνίδι και ο (Ελληνικός) λογαριασμός του PSN στον οποίο ανήκει το παιχνίδι.
Εσεις με την αγορά , γίνεστε ο κάτοχος του λογαριασμού καθώς και του παιχνιδιού ή όποιου άλλου υλικού ανήκει στο λογαριασμό.
Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί απο το Maxplay και τα παιχνίδια έχουν αγοραστεί επίσης απο το Maxplay και είναι όλα ελληνικά.
Αφού κατεβάσετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας μπορείτε να το πέζετε με όποιο λογαριασμό θέλετε , είτε με το δικό σας λογαριασμό , είτε με το λογαριασμό που αγοράσατε , (τα saves για κάθε λογαριασμό θα είναι ξεχωριστά) είτε online είτε offline, και όταν θελήσετε μπορείτε να επιστρέψετε στο Maxplay το λογαριασμό με το παιχνίδι, και θα λάβετε επιστροφή το 50% της αξίας που πληρώσατε , επιλέγοντας , είτε να λάβετε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Paypal , είτε να τα λάβετε ως έκπτωση στην αγορά του επόμενου παιχνιδιου !
Παρακαλώ ενημερωθείτε στο σύνδεσμο αυτό https://maxplay.gr/oroi-xrisis-pexnidion/, για την λεπτομερή λειτουργία των ψηφιακών παιχνιδιών.

Διαθέσιμο
Παιχνίδι Mortal Kombat XL PS4
Λαμβάνετε στην επιστροφή 5.50 ευρώ

wait...


Τρόπος πληρωμής