Όροι και προυποθέσεις.Πριν προχωρήσετε στην αγορά προιόντος από το Maxplay θα πρέπει να αποδέχεστε τους όρους χρήσης που θα βρείτε σε αυτον τον σύνδεσμο https://www.playstation.com/el-gr/legal/website-terms-of-use/ .
Πολιτική επιστροφής χρημάτων.Σε περίπτωση που αγοράσατε κάποιο προιόν και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων σας, επιστρέφουμε στο ακέραιο τα χρήματά σας αρκεί να βεβαιωθούμε οτι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ή δεν θα χρησιμοποιήσετε το προιόν που αγοράσατε.Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει απο 1 ημέρα έως 15 ημέρες απο την ημερομηνία που θα μας ενημερώσετε.
Πολιτική ανταλλαγής προιόντος.Σε περίπτωση που αγοράσατε κάποιο προιόν και επιθυμείτε την αλλαγή του με κάποιο άλλο , θα ανταλλάξουμε το προιόν με ένα νέο αρκεί να βεβαιωθούμε οτι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ή δεν θα χρησιμοποιήσετε το προιόν που αγοράσατε.Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει απο 1 ημέρα έως 15 ημέρες απο την ημερομηνία που θα μας ενημερώσετε.
Πολιτική προστασίας δεδομένων.Το Maxplay σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιεί προς τρίτους τα προσωπικά στοιχεία που συνοδεύουν μια συναλλαγή.Οι αγορές που γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται απο το Paypal και για αυτό εμείς δεν έχουμε ουδεμία πρόσβαση στον αριθμό της πιστωτικής κάρτας του πελάτη.
Πολιτική cookies.Το Maxplay δεν χρησιμοποιεί cookies στον περιηγητή του χρήστη, παρά μόνο τα απολύτως αναγκαία για την λειτουργία της ιστοσελίδας.